Referenties

 

Spirit Support is erg trots op de jarenlange samenwerking met haar klanten.

Dit is onder andere ontstaan door onze professionele aanpak en de plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Mede hierdoor kunnen onze opdrachtgevers als geen ander een goed beeld geven over onze dienstverlening.

Hieronder ziet u referenties van enkele opdrachtgevers.

 

Nederlands Bakkerij Centrum

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is het enige onafhankelijke kwaliteits- en informatiecentrum voor de bakkerijbranche. Het ondersteunt bakkersbedrijven bij het ondernemerschap, de productie en verkoop. Daarnaast is het NBC nauw betrokken bij het bakkerijonderwijs en verzorgt het via het Voorlichtingsbureau Brood de collectieve promotie van brood. Inspireren, faciliteren en passie voor het vak zijn sleutelbegrippen voor de organisatie.

 

Nederlands Bakkerij Centrum en Spirit Support

"Het Nederlands Bakkerij Centrum werkt al een aantal jaren zeer prettig samen met Spirit Support. Zij onderscheiden zich door snel en adequaat de juiste kandidaten voor te stellen. Daarnaast weten zij ook de match te maken tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de cultuur van onze organisatie. Demedewerkers zijn heel klantvriendelijk en afspraken worden altijd stipt nagekomen. Daarom is Spirit Supportvoor ons een goede en betrouwbare leverancier."

 

Arthur Kuin, Voormalig Hoofd P&O


Invacare

Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, (oudere) mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Daarnaast verlenen we diensten aan deze partijen. Ondermeer door technische service, informatievoorziening en productadvies. Invacare is wereldwijd actief in 80 landen en in totaal werken er zo'n 6.000 medewerkers.

 

Invacare en Spirit Support

"Spirit Support is sinds 4 jaar onze partner voor wat betreft de bemiddeling van onze personeelsbehoefte in Nederland. Onze ervaring is dat Spirit Support zich eerst een goed beeld vormt van wat Invacare nodig heeft, ze hebben oog voor de cultuur van onze organisatie en welke kandidaat daar goed bij past. De kandidaten worden met een gedegen onderbouwing gepresenteerd. Ook wanneer er nog geen geschikte kandidaten zijn, worden we regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang. Hun dienstverlening is accuraat en betrouwbaar en leidt in bijna alle gevallen tot een concrete invulling van de vacature. Kortom, we krijgen de kwaliteit en service die wij vragen."

 

Heline van Eersel, Customer Service Manager


Van Luin Foods Netherlands B.V.

Van Luin Food Group is one of the main worldwide players of animal proteins distribution. We provide companies needs in segments of chilled and frozen beef, pork, poultry products, mutton and other food products like fish, non proteins, vegetables and potatoes. With the challenge of building a global food company Van Luin Food Group will further develop a global culture counting on talented multifunctional and multicultural people. We are conscious that this situation requires constant efforts in training, upgrading of skills and attracting professionals to help us expand our business.

 

Van Luin Foods Netherlands BV en Spirit Support

"Van Luin Foods Netherlands BV werkt al ruim 5 jaar samen met Spirit Support, en naar volle tevredenheid. Wij hebben nog steeds medewerkers in dienst die 5 jaar geleden door Spirit Support zijn bemiddeld. Inmiddels heeft Van Luin Foods een Inhouse Recruiter in dienst, maar indien we hulp kunnen gebruiken van een externe partij is Spirit Support de eerste partij waar we onze hulpvraag aan voorleggen."

 

Marsha Jansen, Human Resource Manager


ArcelorMittal Construction Nederland

ArcelorMittal Construction Nederland is onderdeel van ArcelorMittal, 's werelds grootste staalproducent. Vanaf het begin van de negentiger jaren zijn wij leverancier van metalen dak- en gevelbekledingsproducten. Met de marktbenadering Arval bieden we meer dan alleen concrete producten, zoals sandwichpanelen en profielbeplating. Door onze vakkennis en innovatieve denkwijze kunnen wij nieuwe, exclusievetotaaloplossingen bieden met een hoog kwaliteitsniveau.

 

ArcelorMittal Construction Nederland en Spirit Support

"Spirit Support is onze betrouwbare partner voor wat betreft het werven en selecteren van ambitieuze commercieel- en technische talenten. Spirit Support levert ons maatwerk, houdt goed rekening met onze wensen en behoeften en geeft prioriteit aan persoonlijk contact. Uiteraard staat de kwaliteit van de medewerkers bij Spirit Support hoog in het vaandel. Dit past zeer goed binnen de visie van ArcelorMittal. Kwaliteit en expertise van onze medewerkers is van groot belang, omdat wij onder andere architecten en ingenieurs begeleiden bij de ontwikkeling van een project vanaf de tekentafel tot en met de montage van onze systemen."

 

"It's their spirit to support us."

 

Annette Zeldenrust, Marketing & Communicatie


SkyLift

SkyLift is een enthousiaste en onafhankelijke service onderneming, die zich heeft gespecialiseerd in alle merken bestaande liftinstallaties. SkyLift onderscheidt zich door uitstekende service door heel Nederland en het snel leveren van betaalbare oplossingen.

 

Skylift en Spirit Support

"Goede medewerkers werven en behouden is een van de speerpunten van ons beleid. Sinds het begin van SkyLift helpt Spirit Support ons bij het vinden van de juiste administratieve medewerkers.

Spirit Support kent onze cultuur en inhoud van de administratieve processen heel goed. Belangrijk, want alleen zo kunnen ze potentiële medewerkers succesvol aan ons koppelen. SkyLift is een kennisbedrijf en dat vereist specifieke kwaliteiten van onze medewerkers. Onze opdracht aan Spirit Support is zo snel mogelijk klantgerichte en flexibele mensen leveren die passen binnen onze organisatie. Daar slagen ze elke keer weer naar tevredenheid in."

 

Ilona Elemans, P&O Adviseur


Orlaco

Orlaco verruimt met haar camera- en monitorsystemen wereldwijd de blik van chauffeurs, schippers en kraanmachinisten. Optimaal zicht rondom alle voertuigen, vaartuigen en machines is in de visie van Orlaco vanzelfsprekend. Blinde hoeken mogen niet langer bestaan. Orlaco zorgt door professionele zichtoplossingen in elke situatie voor comfort, veiligheid én efficiëntie voor de gebruiker. "Vision is our mission".

 

Orlaco en Spirit Support

"Spirit Support levert met name telefonistes, secretaresses en administratief personeel aan ons. En dat doen ze heel goed. Ze voelen goed aan wat wij zoeken en of een persoon past in onze cultuur en organisatie. Waar andere uitzendorganisaties ons nog wel eens hebben teleurgesteld kunnen wij er bij Spirit Support van uitgaan dat ze het juiste personeel aanbieden."

 

Marianne Abrahamse, HRM Assistent


Van Kempen Koudetechniek

Van Kempen Koudetechniek is een Nederlands bedrijf met circa 75 medewerkers welke zich in de loop van haar meer dan 60 jarige bestaan heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van koudetechniek.
Om kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij alle benodigde disciplines in eigen huis. Dit betekent naast de cellenbouw en koelinstallatie een door Van Kempen zelf ontwikkeld besturingssysteem met visualisering.

 

Van Kempen Koudetechniek en Spirit Support

"We werken al lange tijd samen met Spirit Support, een prettige organisatie. We kennen elkaar al lang en dat zorgt ervoor dat we bij een vacature altijd een goede kandidaat krijgen aangeboden. Spirit Support weet al of deze kandidaat bij onze organisatie past, qua mens en karakter. Want dat is namelijk net zo belangrijk als de vaardigheden die iemand bezit. Spirit Support doet dat goed."

 

Arthur van Boven - Controller


Besam

Besam is een dochteronderneming van ASSA ABLOY Entrance Systems, wereldwijd marktleider op het gebied van automatische entreesystemen en service voor toepassingen in het zakenverkeer, de gezondheidszorg en de woonsector. De productiebedrijven, die zijn gevestigd in Zweden, Tsjechië, de VS en China produceren automatische draaideuren, elektrische deurdrangers, schuifdeuren, tourniquets, rolluiken en luchtgordijnen. Besam levert toepassingsgerichte service en onderhoud voor een wereldwijde klantenkring in meer dan 75 landen.

De producten en diensten van Besam worden rechtstreeks verkocht aan de klanten door de eigen verkooporganisatie en via een verkoopdistributeur. Deze directe verbinding is een groot voordeel voor zowel Besam als voor de klanten. Het directe en persoonlijke contact biedt nog meer de mogelijkheid om samen naar de perfecte entreeoplossing te zoeken die exact aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.


Intrakoop

Bij zorgorganisaties telt elke euro, meer dan ooit. Er is hen dan ook veel aan gelegen om de totale kosten van middelen en diensten zo ver mogelijk terug te dringen. Intrakoop, de non profit inkoopcoöperatie van de zorg, ondersteunt hen daarbij. Denken instellingen na over innovatieve inkoopprocessen, inkoopstrategieën en raamovereenkomsten? Intrakoop heeft ze al bedacht en in het leven geroepen. Of we ontwikkelen ze samen met hen. Zodat zij kunnen kiezen voor de inkoopoplossing die het beste bij hun organisatie past. We rusten niet voordat we de gunstigste voorwaarden uit het vuur hebben gesleept. Zo'n 500 zorginstellingen met ruim 5.300 locaties weten dat. Met elkaar gaan we er de komende jaren alles aan doen om goede zorg beter betaalbaar te maken. Want we hebben voor de zorg nog een wereld te winnen.

 

Intrakoop en Spirit Support

"Intrakoop werkt al vele jaren samen met Spirit Support. Het contact dat we hebben is erg persoonlijk. We plannen regelmatig een afspraak om te kijken wat er allemaal speelt. Als wij een vacature uitzetten bij Spirit Support, dan gaan zij er direct mee aan de slag. Vaak ontvangen wij diezelfde dag of de dag erna al geschikte kandidaten. Zij weten goed wat voor kandidaten er bij Intrakoop passen en kijken verder dan alleen het CV. Zij hebben korte communicatielijnen, waardoor alle intercedentes op de hoogte zijn van de stand van zaken rondom de openstaande vacature.

 

Annette Endlich, Medewerker Personeelszaken


Volvo Cars Nederland

Volvo Cars Nederland in onderdeel van Volvo Car Corporation uit Zweden.

Ze importeren alle Volvo personenauto's in Nederland. Volvo zoekt mensen die het verschil maken,

mensen die net een stapje verder gaan om tot het gewenste resultaat te komen.

Anderen én jezelf verrassen, iedere dag weer.

 

 

Patricia van Hazendonk, Coördinator Human Resources                                                                                           

 

Spirit Support | Binnenstraat 8 | 4117 GR ERICHEM | 0344 - 62 74 11 | info@spiritsupport.nl